Vi söker dig som är visual merchandiser och vill ta steget som mockshop visualiserare och har stor erfarenhet av retail och wholesale. Du kommer att ingå i vårt team där din huvudroll är att visulisera 3D i Mockshop samt ingå i teamet med våra kunduppdrag.
Vi söker dig, en kommersiell och kreativ person som stimuleras av ett högt tempo och goda försäljningsresultat. Du är strategisk, målinriktad med flexibel och prestigelös inställning. Du vågar ta okonventionella grepp för att driva projekt framåt och lösa utmaningar på ett effektivt sätt.
Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är skicklig på att förmedla budskap både muntligt och skriftligt för att skapa engagemang och motivation. Via aktiv omvärldsbevakning är du uppdaterad vad gäller mode, trender och vad som händer i branschen. Du är van att driva projekt mot övergripande mål och trivs med att arbeta i team.

Ser du fram emot att tillhöra ett sammansvetsat gäng på din nästkommande arbetsplats? Då kan jobbet här hos oss på Kom vara något för dig!

Vem är du?
Du är en positiv person som bidrar till en god atmosfär och bra struktur på vårt kontor på Östermalm, både för dina kollegor och för våra kunder. Du är en av de bästa i branschen när det gäller visual merchandising och stor visuell förmåga att skapa visuella butiksmiljöer och exponeringar i Mockshop.
Förutom en VM-utbildning har du lång erfarenhet av att driva och leda utveckling inom VM i retail som wholesale företag.
Du behärskar engelska och svenska och har stor förmåga att utrycka dig visuellt i Powerpoint, Indesign, Illustrator och PhotoShop.

Du erbjuds
En kreativ och bred roll hos oss. Kontoret präglas av ett trevligt klimat där dina blivande kollegor är ett härligt gäng med ett stort engagemang för sitt arbete.

Din ansökan
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Anne Hesselgren på telefon 08-640 3350.
Din ansökan med CV och personligt brev ser vi fram emot snarast på ansokan@kom.se 

Pin It on Pinterest