Automationsverktyg för E-handelsstudion.

Kontakta ossBoka Demo

Produktfoto & Modellfoto med Styleshoots. Fotomaskinerna med allt du behöver.

Produktfoto med Styleshoots fotomaskiner byggda för otroligt snabba bilder. StyleShoots® Eclipse för skofotagrafering, Vertical för foto på docka, Horizontal för platt liggande produktfotografering och LIVE för modellfotografering.

Produktfoto med Eclipse

Produktfoto med
Styleshoots® Eclipse

Ta cinematiska och skarpa stillbilder av dina skoprodukter – med en maskin.

Ett helt självständigt system i en produkt. Med hårdvara som gör att du kan ta video och stillbilder av hög kvalitet från alla vinklar och experimentera med rekvisita och layout.

Programvara som exporterar automatisk redigerad video och stillbilder inom några minuter.

Modellfoto med
Styleshoots® Live

Högkvalitativ video. Otroliga stillbilder. Alla skapade med lätthet och snabbhet. Håll din publik engagerad med en konstant ström av digitalt innehåll på alla dina kanaler. Inom några minuter exporterar du automatisk redigerad, formaterad video och stillbilder. Allt redo för e-handel, Instagram, Snapchat, Facebook och digital signage skyltar. Det är snabbt rörligt innehåll för snabbrörligt mode

Produktfoto med Vertical

Produktfoto med
Styleshoots® Vertical

Frilagda svävande produktbilder helt maskinellt. Med StyleShoots Vertical kan du få en ”osynlig man” effekt i ett enda klick, utan någon manuell efterbearbetning. StyleShoots har uppnått detta genom att konstruera hela systemet, som börjar med den dubbla bildtekniken som klipper bort bakgrunden redan under 2011.

Produktfoto med Horizontal

Produktfoto med
Styleshoots® Horizontal

Företag med e-handel runt om i världen använder StyleShoots Horizontal som sin egen fotostudio. Horizontal fungerar lika bra för produktfoto av liggande plagg inom modebranschen som produktfoto för bildelar eller andra hårda produkter. Att hantera produktfotograferingen i egen regi, är tidsbesparande. Du kan publicera produktbilderna snabbt till en bråkdel av kostnaden för extern outsourcingAnvändare inkluderar Marks & Spencer, Tommy Hilfiger och Perry Ellis.

StyleShoots Live

Modeinnehåll så fort är det nästan sker i realtid. Skapa fantastiskt bildinnehåll av dina modeller för webb, sociala medier och skyltar på några minuter. Stills. Video. Allt i en smart studio. En maskin. Oändliga möjligheter.

Styling, Snabbhet, Enkelhet, Klick

Lights. Kamera,. Action. Du styr hela systemet från en medföljande iPad. Våra maskiner ger dig allt du behöver för att ta produktfoto, där bakgrunden  automatiskt friläggs. Styla nästa plagg och sedan nästa efter det… och nästa.

Lär dig funktionerna som “snabbar” upp din fotostudio.

Skapa svävande ”invisible man’ effekt i din packshots eller fräcka läggplagg för e-handeln med otrolig enkelhet. Allt med automatisk friläggning och ljussättning med touchcontroll.

Lär dig funktionerna som “snabbar” upp din fotostudio.

Skapa svävande ”invisible man’ effekt i din packshots eller fräcka läggplagg för e-handeln med otrolig enkelhet. Allt med automatisk friläggning och ljussättning med touchcontroll.

Ladda ner white-paper

Om hur man löser dagens utmaningar för digitalt content produktion för modeindustrin.

Modeindustrin är ett landskap i ständig förändring. Trycket av att ständigt skapa och producera mer innehåll när konsumenten är fokuserad att ”hamna rätt” i trenderna och  vikten av att kunna förutsäga nästa”stilkarta” bara ökar. Detta fokus på stilinnovation innebär ofta att den tekniska och logistiska sidan av verksamheten är ofta försummad när det gäller att skapa kontent. I detta whitepaper finns en del av svaren på lösningar med nyckeltal om hur du tar dig an utmaningarna för digital kontentproduktion med 10 tydliga vägar för att effektivisera flödet.

E-postadress

“Osynliga” Fotodockor.

Vi erbjuder ett flertal Invisible/Ghostdockor för användning i alla typer av fotostudios. Vi har dam-, herr och barndockor där högkvalitativa material och användarvänlighet står i fokus.

Har du frågor kring  att ta produktfoto med Styleshoots® ? Hör av dig så berättar vi mer om vad de kan göra för er!

Pin It on Pinterest