Fotodockor

För e-handeln

Ghost Dockor.

Vi erbjuder ett flertal Invisible/Ghost dockor för användning i alla typer av fotostudios. Dam-, herr och barndockor finns att beställa.

Så funkar e-handelsdockor

Hur är en bra fotodocka?

Hastighet och tillförlitlighet är avgörande vid fotografering i höga volymer. Så högkvalitativa material med en otrolig användarvänlighet gör våra fotodockor perfekta till alla varianter av fotostudios.

Hur fungerar dom?

För att få det att se ut som om en osynlig man bär dina kläder (även känd som ”Hollow man effect”) så tar du bara bort de korrekta bitarna och dockan blir osynlig i bilden medan den ändå håller plaggets form.

Hög kvalitét

Varje fotodocka vi säljer genomgår strikta kvalitetskontroller, vilket säkerställer precisionpassning mellan alla modulära och rörliga delar, samt upprätthåller en högkvalitativ finish som är utformad för att fungera tillsammans med studiobelysning.

Därför erbjuder vi fotodockor för e-handeln

För att uppnå en ”Hollow man” i produktfotobilder konstaterade vi att fotografer antingen använde billigt gjorda egentillverkade tillbehör eller spenderade överdriven tid med hjälp av bildredigering.

För att lösa detta utformade StyleShoots sin egen ”Magic Mannequin” med avtagbara magnetiska delar som blir osynliga inuti kläder när de fotograferas. Strax därefter samarbetade StyleShoots med den världsberömda tillverkare Pentherformes Group och Mohr Models för att skapa versioner av deras mannequins gjorda för vår egen ”all-in-one” fotomaskin, StyleShoots Vertical. Alla dessa fotodockor kan användas i alla typer av studios – oavsett vilken utrustning du använder.

Ghost Mannequins

Då StyleShoots är den exklusiva världsomspännande distributören av Pentherformes Ghost mannequins kan vi sälja dessa e-handelsdockor. Dessa snygga fotodockor är designade för studior med mer krävande krav på produktfotografering och har en matt vit finish av hög kvalitet och är gjorda av glasfiber.

Ghost mannequins kan användas med StyleShoots Vertikal eller ensam som en del av en traditionell studio-setup. Ben och torsos säljs separat och finns i både manliga och kvinnliga paket.

Funktioner

 • Matt-vit beläggning för att minska ljusreflektioner
 • Kvalitativ glasfiber-konstruktion gör Ghost mannequins lätta att arbeta med
 • 4 avtagbara magnetiska nackdelar och 2 olika armkonfigurationer för fler styling-möjligheter
 • 360 graders roterande hjulhållare (Wheelstand säljs separat)
 • Anpassade storlekar finns på begäran

Magic Mannequins

Ursprungligen var Magic Mannequin utformad för att användas med StyleShoots Vertical – vår allt-i-ett-fotomaskin. Magic Mannequin är StyleShoots egna e-handelsdocka och kan användas vid valfri installation. Magic Mannequin fungerar som den perfekta entrénivån för alla professionella fotostudior som behöver byta osynliga mannequin packshots enkelt och snabbt. Tillverkad av lättvikt och otroligt hållbar plast består den av 10 enskilda kroppsdelar som magnetiskt klickar ihop.

Egenskaper:

 • Fullkropp e-handelsdocka med flyttbara armar, ben och bröstkorgar
 • Slitstark, lättviktig klar plast som överlever stötar, skrapor och droppar
 • Standard-passform som är lämplig för de flesta mode-varumärken
 • 360 graders roterande hjulhållare (säljs separat)
 • Magneter och glidstift
 • Slitstark plast

Mohrs Modeller

Mohrs E-Shop Modeller är de med högsta kvaliten på sina mannequins på marknaden. Finns i flera anpassningsbara uppsättningar med övre och nedre kroppsdelar. Dessa mannequins har det bredaste utbudet av magnetiskt justerbara halsband, utklipp och armlängder som passar alla plagg perfekt.

Mohr Modellerna är designade för hand och producera i deras fabrik i Berlin med endast högkvalitativa konstruktioner och material.

Funktioner

 • Avtagbara midja och kjol för att passa både långa och korta kläder
 • Största utbudet av utklippsstorlekar för perfekt passform på något plagg (V, djup-V, rundad)
 • Finns i atletisk- och standard-storlekar (anpassade storlekar finns på begäran)
 • Premium-matt finish för förbättrad belysning och reflektivitet
 • Magnetisk montering

Har du frågor kring våra Fotodockor?
Hör av dig så berättar vi mer.

Pin It on Pinterest